МІЖНАРОДНА ПРАКТИКА

Як швидко плине час! Сьогодні ми зустріли наших учнів з міжнародної практики у Республіці Болгарія!
Ось враження студентки Пузирьової Аліни:
Здається, що тільки вчора перетинали кордон Україна-Болгарія, а вже сьогодні тільки згадуємо чудово проведений час на практиці.
Нашою базою був готель «Міромар», що знаходиться на чорноморському побережжі міста Обзор. Зустріч та знайомство з керівництвом та персоналом готелю пройшли дуже вдало та в піднесеному настрої. Умови проживання на високому рівні. Ми жили в затишних кімнатах в самому готелі, а також мали триразове харчування, до того ж європейського ресторанного рівня!
З перших днів ми з головою поринули в роботу, адже прибули в розпал літнього сезону. Завдяки великому потоку туристів та при повному завантаженні готелю, ми змогли випробувати свої сили в інтенсивній роботі в ресторанному обслуговуванні, що потребувало неабияких професійних навичок та зусиль. Ми побачили із самої середини всю структуру і принцип роботи як готелю, так і ресторану, що є великим досвідом для нас. Наші болгарські колеги з радістю допомагали нам та давали поради, як краще обслуговувати та спілкуватися з гостями ресторану. Навчали нас роботі на різних процесах: приготування страв на «Кукін-шоу», приготування страв Європейської кухні, а також допомагали вивчати болгарську мову. Ми набули нових професійних знань та досвіду, що є дуже важливим для нашого подальшого навчання.
Дуже щасливі, що мали такий шанс відкрити для себе нову країну, з її неповторною культурою та звичаями, з неземної краси природою, надзвичайно смачною та різноманітною кухнею, відкритими та щирими людьми, що завжди гостинно запрошуватимуть тебе до себе в гості.
Вдячні ліцею, що дає можливість студентам покращувати рівень своїх професійних компетентностей, проходячи такі чудові закордонні практики.

Так тримати!

[metaslider id=2357]

Categories: Новини