Шуліка Богдан

У наш час, багато людей займається різними танцювальними стилями. З кожним днем, танці все більше охоплюють різновікові категорії. Побачити серед танцівників  можна як малюків так і людей поважного віку. Тому, це взагалі не важливо скільки тобі років, ніколи не пізно почати вивчати щось нове.

Спортивно-бальні танці – це не просто танці, це ціле мистецтво, і одночасно наука, спорт, пристрасть, одним словом – ціле життя, втілене в русі. Також це колосальне тренування для всіх м’язів тіла.

Творча людина талановита в усьому, недарма Богдан обрав для навчання дуже креативну та творчу професію «Кухар-кондитер».

Богдан народився в творчій сім’ї Юрія Олександровича та Ірини Валентинівни. Батько майбутнього переможця захоплюється малюванням, а мати в студентські роки займалася народними танцями.

У віці 5 років мати привела Богдана до спортивно-танцювального клубу «Фієста», що у концертному залі ім. Глінки. Першою партнеркою хлопця стала Софія Лебедєва, яка приїздила на тренування з м. Оріхів.

Відкрити, захопити, надихнути – важлива особистість педагога. Саме таким педагогом для Богдана став його тренер  Кочкорьов Юрій Русланович, який змінив світогляд хлопця та прищепив любов  до музики та танців.

На його творчому шляху було чимало партнерок, але здобути перемогу  міжнародного масштабу вдалося лише з Латишевою Аліною. Разом вони посіли почесне І місце на Чемпіонаті Європи зі спортивних бальних танців, в номінації «Pro-Am 5 Dance Challenge Gold Open Latin American program» та номінації «Adult Rising Stars European program».

Свою професійну діяльність Богдан почав з роботи помічником тренера у танцювально-спортивному клубі «Горизонт».

Зараз він має свій власний танцювально-спортивний клуб «Альфа» та 2 філії. Богдан проводить тренування  професійних груп різного віку.

Є можливість займатися в хобі-групі для дорослих – віком від 20 років. Мають можливість відвідувати  хореографічні заняття люди віком до 60 років.