Горобець Аліна

Кікбоксинг – це унікальний вид єдиноборств, в якому гармонійно поєднані елементи карате, боксу і тайського боксу. Дана бойова дисципліна поєднує в собі вікові традиції Заходу і велику мудрість. Головне завдання кікбоксингу – розвинути кращі людські якості: спритність, силу, витривалість, швидкість реакції, логічне і стратегічне мислення і мужність.

Саме цим видом спорту вирішила займатись учениця групи КК-141- Горобець Аліна.

Навесні 2006 року у спортивній сім’ї  Володимира Володимировича та Ірини Вікторівни, народилася майбутня переможниця.  Перед очима дівчинки проходило спортивне життя не тільки батьків, а й старшого брата Даниїла. Маленькій дівчинці дуже подобалось переглядати нагороди брата. І саме йому Аліна вдячна, за те що він привів її в  цей вид спорту.

Кікбоксингом можуть займатись як дорослі, так і діти, починаючи з 5 років. Саме у такому віці Даниїл привів Аліну у спортивний клуб «Крос» Комунарського районного центру молоді та школярів під опіку заслуженого тренера України Максима Стадніченка. З того часу кікбоксінг став захопленням на все життя.  Максим Віталійович у 2018 році повіз Аліну на чемпіонат світу з кікбоксінгу. А вже через з роки дівчина завоювала золоту медаль Кубку Світу з кікбоксингу WAKO, який відбувся у червні в Угорщині.

Та вже сьогодні Аліна разом з її тренером, кинули собі новий виклик – перемогти у Чемпіонаті Світу з кікбоксингу WAKO, який відбудеться вже цієї осені в Італії. Тому зараз юна спортсменка продовжує наполегливу підготовку на тренувальних зборах в Болгарії.

Ми вітаємо Аліну і бажаємо їй надалі підкорювати все нові і нові п’єдестали та здійснити свою найбільшу мрію – перемогти на Олімпійських іграх.