Решедленко Анастасія

Любов до Батьківщини, до рідного краю немислима без любові до рідної пісні. Пісня живе духом свого часу, несе в собі його образ, його тривоги і радощі. Вона невіддільна від дум, від боротьби за мир і спокій на землі, від турботи про хліб, про достаток у кожному домі. Українська пісня – це пам’ять людська, вона завжди жила в народі, щоб сьогодні, у час національного відродження, зазвучати на повний голос, попри всі перепони і пробудити почуття патріотизму і національної гордості. Настав час єднання української нації навколо спільної мети – захисту та збереження України, її історичних та культурних надбань. Саме зараз треба відверто заявити про любов народу до рідної землі, Батьківщини.

З 10 до 13 травня, з метою патріотичного виховання учнівської молоді, виховання любові до Батьківщини, рідної землі, рідної домівки, до батька і матері, до своєї родини, підтримки, юних талантів та обдарувань,  у Львові пройшов Всеукраїнський  фестиваль «Ти будеш жити вічно, Україно».

На ньому гідно представила нашу область талановита учениця ДНЗ «Запорізький ПТКЛ» – Решедленко Анастасія, яка серед 186 учасників  в номінації «естрадний вокал» зайняла ІІ почесне місце.

Настя з’явилась на світ у Павла Миколайовича та Ірини Іванівни Решедленко і була третьою донькою та шостою дитиною дружної співочої родини. Дівчинка зростала на радість усій сім’ї й все частіше сусіди чули, як лунає голос-дзвіночок, і  всі навколо бажали їй бути співачкою. Настуня ще змалку підспівувала з мамою в церковному хорі, а зараз є його солісткою.

Дівчина перспективна, цілеспрямована та відповідальна, пишається своєю професією, розуміє, що навички отримані під час навчання, відкриють двері у майбутнє успішне життя, нададуть змогу добре працевлаштуватись, бути корисною суспільству. Наполегливо і з зацікавленням вона опановує обрану професію, гарно проявила себе на виробничій практиці, приймає активну  участь у ліцейних та обласних конкурсах, де отримує призові місця. У вільний час підвищує професійну майстерність, займається улюбленою справою – співає.

Так маленька дівчинка, що народилася холодної осінньої ночі сімнадцять років тому стала відомою серед талановитої молоді України. Її люблять і поважають дорослі й однолітки, а Анастасія радує й тішить всіх оточуючих своїм чарівним співом.

Вітаємо з  перемогою!  Щастя, наснаги й  натхнення тобі!