Маляренко Владислав

У 2017 році Владислав вступив до ліцею за професію «Кухар;кондитер» на базі базової загальної середньої освіти.
«Все своє життя я чомусь уявляв собі, що я стану кухарем і це буде перспективною роботою для мене – так і сталося, моя мрія реалізувалася» говорить Владислав.
З початком професійно-практичної підготовки на підприємствах Владислав розпочав працювати у ресторані «Bellini», де й реалізовував свої теоретичні навички отримані в ліцеї
В ресторані «Bellini» дуже гарна технічна база, це один з кращих ресторанів міста. Тут постійно щось змінюється, ти не сидиш на місці, що дає можливість вдосконалювати свої практичні навички.
Владислав має цікаве хобі, у свій вільний час він займається пошуками різноманітних рецептів приготування страв, займається їх інтерпретацією на сучасний лад та практичною реалізацією.
Наразі, як зазначає Владислав «я більше працюю над своїми управлінськими якостями, це мені дуже подобається».

Коли Владислав отримав пропозицію представити ліцей та прийняти участь у конкурсі професійної майстерності WorldSkills Ukraine він із задоволенням погодився.
В напруженій боротьбі Владислав виборов перемогу посівши І місце в номінації «Кулінарне мистецтво», де приймали участь не тільки учні інших навчальних закладів, а і шеф-кухарі, з багаторічним досвідом.
Владислав виборов право представляти Запорізьку область на Всеукраїнському конкурсі в місті Києві, який відбудеться навесні 2020 року.
Бажаємо Владиславу терпіння, витримки та наснаги на перемог.