Коровін Владислав

Коровін Владислав, учень групи КК-131, професія «Кухар; кондитер». Владислав навчається на третьому курсі, опановує професії кухар і кондитер. Він з династії кухарів. Навчаючись у ліцеї, вже після першого курсу Влад проходив виробничу практику, працюючи разом з мамою на узбережжі Азовського моря. Він приймав участь у встановленні рекорду Гінесса в Україні по виготовленню домашньої ковбаси завдовжки 100 метрів.

Оволодівши досконало прийомами нарізування овочів (карвінгом) бере участь у виготовлені овочевих букетів на внутрішньоліцейних та міських заходах. Влад може шинкувати овочі з закритими очима. Учні першого курсу із захопленням спостерігають за ним та розуміють які вміння та навички їм потрібно опанувати щоб досягти такого високого рівня.

Владислав завжди охайний та ввічливий хлопець, підтримує дружні стосунки з усіма одногрупниками, які його щиро підтримують у професійних досягненнях.

У 2014 році зайняв І місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, який проходив у місті Бердянськ. І зараз він наблизився до здійснення своєї найзаповітнішої мрії стати переможцем Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності.

Успіх – це 99% праці і 1% таланту, Владислав є справжнім майстром кулінарного мистецтва, і ми знаємо, що ця перемога у його долі лише перша сходинка у професійному та кар’єрному рості.