Майстер-клас Наталії Борисівни Куц: Навчання приготуванню котлет по-київські у віртуальному форматі

В умовах дистанційного навчання віртуальні майстер-класи з кулінарії стали дійсною порятунком для фанатів гастрономії, які прагнуть навчитися новим рецептам та отримати незабутні враження. 25 травня 2023 року в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти, відбувся онлайн майстер-клас з приготування котлет по-київські, який провела майстер виробничого навчання ДНЗ «Запорізький ПТКЛ» Наталія Борисівна Куц за допомогою сервісу Google Meet.

Майстер-клас Наталії Куц зібрав небайдужих до кулінарії учасників, які бажали оволодіти секретами приготування цієї класичної української страви. Хоча учасники перебували у різних місцях, вони змогли зустрітися в цифровому просторі Google Meet, де Куц Н.Б. надала інструкції та навчала учасників кожному етапу процесу готування котлет по-київські.

Вирішивши поділитися своїм великим досвідом, Наталія Борисівна Куц приступила до розповіді про традиційний рецепт котлет по-київські. Вона детально розповіла про необхідні інгредієнти та їх якість, пояснила правильну технологію формування котлет, а також розкрила секрети, як зберегти внутрішній сік і пожвавити смак котлет. Учасники майстер-класу отримали цінні поради щодо використання свіжих інгредієнтів, правильного вибору м’яса. Наталія Борисівна поділилася важливими моментами при паніруванні котлет, а також розкрила секрети збереження ніжного внутрішнього соку.

Під час майстер-класу учасники мали можливість спостерігати, як Наталія Борисівна з великою майстерністю демонструє процес формування котлет, а потім проводить їх обсмажування до золотистого кольору. Крім того, вона наголосила на важливості контролю температури під час смаження, щоб котлети були рівномірно просмажені, зберігаючи свою соковитість.

Учасники майстер-класу активно спілкувалися з Наталією Борисівною через чат сервісу Google Meet, ставили запитання та отримували особисті поради в реальному часі. Це надало неймовірний інтерактивний аспект події, дозволяючи кожному учаснику відчути себе частиною цього захоплюючого кулінарного досвіду.

[metaslider id=2993]

Categories: Новини