Нам виповнилося 79 років!

     

         День народження – найкраще свято в житті кожної людини. День народження – це посмішки, квіти, музика і гарний настрій, вітання і побажання, але День народження ліцею – набагато краще, тому що його святкує вся ліцейна родина.
День народження ліцею – це не тільки свого роду історична віха, але і рубіж, який дає можливість оцінити пройдений шлях, віншувати тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідному ліцею.
         Вітаємо всіх з Днем народження нашого ліцею. Хочеться побажати, щоб кожен у цьому закладі відчував себе щасливо і весело, щоб кожен зміг домогтися великих успіхів і поставлених цілей, щоб кожен зміг розкрити свій талант і показати свої здібності, щоб кожен був здоровий і життєрадісний.
          Бажаємо, щоб стіни нашого рідного ліцею, як і раніше, залишалися тим місцем, де кожен здатний отримувати, дарувати, ділитися, віддавати, само реалізовуватися, розвиватися, дорослішати і просто радіти. Бажаємо нашому ліцею процвітання, великих досягнень, можливості зростати та рухатися у нових, цікавих напрямках. Нехай усі випускники, що переступили його поріг, ніколи не забудуть свого початку та всіх тих, хто допомагав їм робити цей старт.
Бажаємо нашому ліцею завжди і в усьому бути ПЕРШИМ.
З Днем народження!!!