До нас прийшов Святий Миколай

В Україні всі з великим нетерпінням чекають 19 грудня та напередодні свята пишуть листи до Святого Миколая. У день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки, зважають: чого більше.
Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято День Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє. Українці здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки.
Ось і настала мить, 20 грудня 2021 року Миколай завітав до учнів нашого ліцею. Учні познайомились з Миколаєм Чудотворцем, який живе та невтомно працює цілісінький рік: приймає кореспонденцію, відписує на листи, рахує добрі та збитошні вчинки і на сам кінець – дарує різноманітні подарунки. В нас, як виявляється, всі учні були слухняними та отримали від Миколая солодкі подарунки. Святий Миколай привітав усіх присутніх зі святом. То ж прийміть найщиріші вітання зі святом, яке обов’язково запам’ятається приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає ваші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода.
Сердечно бажаю усім здоров’я, добра та сімейного тепла.
Вірте в диво і робіть його самі!
Гарного і веселого вам свята!