ХІІІ форум лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти

14 листопада 2019 року Державний навчальний заклад «Запорізький професійний ліцей автотранспорту» гостинно зустрічав учасників та гостей ХІІІ форуму лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Організатори форуму: Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області, учнівське самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Лідери учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області у супроводі змістовних і яскравих презентацій інформували про свої досягнення із соціального, волонтерського, спортивного, культурного напрямів роботи.

Наш ліцей традиційно прийняв участь у Форумі, але уже з новообраним президентом учнівського самоврядування,  ученицею групи КОА – 168 Самарською Анастасією.

Організаторами була проведена колосальна робота, кожен представник навчального закладу отримав настанови на подальшу роботу учнівського самоврядування на навчальний рік. Учні обмінювалися досвідом, брали для себе на замітку певні заходи для реалізації у своєму навчальному закладі.

Всі учасники отримали безцінний досвід та нові знайомства.