Підсумки конкурсу професійної майстерності «Кухар 2024»

З 11.03.2024 по 21.03.2024 в Запорізькому професійному коледжі готельно-ресторанного бізнесу відбувся кулінарний конкурс, де 47 талановитих здобувачів освіти змагалися за звання кращого кухаря та приз глядацьких симпатій.

Особливістю цьогорічного конкурсу стало його дистанційне проведення. Учасники й учасниці надали відео, де демонстрували процес приготування та подачі страви з гарбузом – головним інгредієнтом конкурсу.

Змагання проходило у двох номінаціях:

  • “Кращий кухар”:
    • 1-й етап: теоретична частина, де перевіряли знання з технології приготування страв, основ харчування, санітарії та гігієни.
    • 2-й етап: практична частина – оцінювання відео з приготуванням страви.
  • “Приз глядацьких симпатій”:
    • Голосування за найкращу страву проходило у соціальних мережах.

За результатами конкурсу перемогу у номінації «Приз глядацьких» симпатій виборола учениця групи КК-123 Петренко Надія.

Номінація «Кращий кухар»

ІІІ місце – учениця групи КК-123 Чиж Вероніка

ІІ місце – учениця групи КК-153 Теплицька Марія

І місце – учениця групи КК-113 Луговська Дарина

 

Вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам успіхів у кулінарній кар’єрі!