18 грудня 2023 року в рамках року навичок в Україні в ДНЗ “Запорізький ПТКЛ” відбувся майстер-клас на тему “Святковий сніданок”. Шеф-кухар ресторану «Giusti» Світлана Єрошкіна продемонструвала учням процес приготування брускети та легкого салату з лососем малої солі. Світлана Юріївна розповіла про важливість сніданку для здоров’я людини. Вона зазначила, що сніданок повинен бути ситним і поживним, щоб забезпечити організм енергією на весь день. Потім шеф-кухар почала творити кулінарну магію. Учні з захопленням спостерігали за роботою шеф-кухаря. Вони дізналися багато нового про те, як готувати смачні сніданки. Майстер-клас був проведений в рамках року навичок в Україні. Мета року навичок – популяризація навичок, необхідних для успішного життя та кар’єри.