Фінал конкурсу професійної майстерності

Ось і завершився конкурс професійної майстерності серед учнів ліцею за професією «Кухар». Протягом тижня конкурсанти та конкурсантки змагалися за перемогу у двох номінаціях: «Кращий кухар» та «Приз глядацьких симпатій».

У конкурсі взяло участь 47 конкурсантів та конкурсанток. Всі учасники продемонстрували високий рівень професійних компетентностей. В рамках конкурсу учні підготували відео приготування страви (у якій за умовами конкурсу, обов’язковим компонентом мав бути буряк) та пройшли теоретичний етап конкурсу.

У номінації «Кращий кухар», 5 членів журі оцінювали роботи за такими напрямами: дотримання вимог охорони праці та санітарії і гігієни; процес приготування; подача страви).

У номінації “Приз глядацьких симпатій”, глядачі мали можливість проголосувати за свого улюбленого учасника, який найбільше їх вразив своєю творчістю та кулінарними навичками. Ця номінація викликала особливий інтерес у глядачів, які з нетерпінням очікували на результати голосування.

Під час оголошення результатів, були названі переможці обох номінацій. У номінації «Приз глядацьких симпатій» переміг учень групи КОБ- 182, Драган Дмитро.

У номінації “Кращий кухар” третє місце посіла учениця групи КОА-160, Антоненко Олександра, друге місце посіла учениця групи КОА-160, Архипенко Олена. Переможцем у номінації «Кращий кухар» стала учениця групи КК-222, Оковита Вікторія.

Дорогі учасники конкурсу! Ми хочемо висловити свою повну підтримку та повідомити, що ви вже є переможцями, оскільки ви взяли участь в такій важливій події та продемонстрували свої таланти та навички кулінарного мистецтва. Ваші страви та креативність вразили не тільки журі та глядачів, а й всіх нас, хто брав участь в цьому заході.

Такі конкурси допомагають розвивати та вдосконалювати свої професійні навички, а також відкривають нові можливості для майбутньої кар’єри. Нехай цей конкурс буде для вас стимулом до подальшого розвитку та досягнення нових висот у професійному житті.

Не забувайте, що успіх – це результат ваших зусиль та праці, тому продовжуйте розвиватись та прагнути до нових досягнень. Вірте у себе та свої можливості, та завжди пам’ятайте, що ви здатні на більше, ніж можете уявити!

[metaslider id=2885]

Categories: Новини