Назарова Марина Андріївна

Кулінарний шлях Марини Андріївни до майстра виробничого навчання розпочався в 2015 році, коли вона  вступила до Державного навчального закладу «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей»  на І курс за професією “Кухар; офіціант; адміністратор”. Першим майстром і наставником стала Храпач Катерина Олександрівна. Коли Марина Андріївна закінчила навчання, її мрією було повернення в рідний ліцей в якості майстра виробничого навчання. Для того щоб здійснити свою мрію, молода майстриня вступає до Фахового коледжу бізнесу та харчових технологій Запорізького Національного Університету за спеціальністю “Харчові технології” і закінчила його з відзнакою, паралельно вже працюючи в стінах рідного ліцею. Але на цьому Марина Андріївна не зупинилася і в 2023 році вступила до Національного університету «Запорізька політехніка» за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

Майстриня виробничого навчання формує в учнів навчальні уміння, вивчає можливості кожного учня, закладає базу для правильного і раціонального використання окремих трудових прийомів, вчить основам майбутнього професіоналізму. Завжди прагне виховувати такого громадянина суспільства, який усвідомлює всю важливість професії, прагне до змін, формує здібності до саморозвитку, творчої ініціативи та активності, самостійності в прийнятті рішень. Багато уваги приділяє розвитку творчого мислення та командній роботі.

Натхненням Марини Андріївни як майстра виробничого навчання є її учні, яких треба навчити професії, поваги і самовідданості на своєму обраному шляху.

З нагоди Дня працівників освіти за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Назарова Марина Андріївна була нагороджена Обласною педагогічною премією.

Ми вітаємо Марину Андріївну з нагородою і хочемо подякувати за її працю, яка визначає життєвий напрямок наших учнів.