Виховний захід «Вулиці нашого міста названі іменами Героїв»

Вулиці, як і люди. Кожна має своє обличчя, своє ім’я, біографію та характер, це насамперед красномовні сторінки історії Запоріжжя, його становлення та розвитку. В назвах вулиць, проспектів, провулків зберігається інформація про дух того часу, характер доби, в період якої вони були названі, тобто історія. А ми, часом, байдуже йдемо цими вулицями і навіть не
замислюємося на чию честь вони названі, кого, таким чином, вшанували вдячні запоріжці, ким були ті люди, про що мріяли, на що сподівалися, за що боролися, чому їх імена стали відомими.
З метою поглиблення знань учнів з історії Другої світової війни, вшанування пам’яті загиблих визволителів нашого міста під керівництвом викладачів історії Христенко Ольги Володимирівни та Зарєнкова Дмитра Вікторовича було організовано пошукову роботу та проведено запис виховного заходу «Вулиці нашого міста названі іменами Героїв».
Працівники та учнів мали можливість детально ознайомитися з назвами вулиць міста Запоріжжя та на честь кого вони були названі.