З новим стартом, випускники!

Дорогі наші випускники груп КК-119, КК-129, КК-139, КК-149, КОА-169, КОБ-189! Вітаємо вас із закінченням ліцею. Прийміть найтепліші напутні слова, які сказані від щирого серця. Ми всі дуже раді привітати вас з таким знаменним і важливим днем ​​- вашим випускним!

За роки навчання в ліцеї ви здобули багато знань та вмінь, зустрілися з новими людьми та здійснили багато своїх мрій. Ми пишаємося кожним з вас та віримо, що ви зможете робити ще більше та досягнути нових вершин.

Сьогодні ви дуже радісні, щасливі і веселі. Так нехай же все ваше життя буде саме таким – осяяним безкрайньою радістю, безхмарним щастям і безтурботним веселощами. Бажаємо вам реалізувати всі ваші намічені плани і мрії,  особистісного росту і впевненості у всьому.

Нехай кожен з вас знайде своє покликання, а життя приносить радість та задоволення. Давайте пам’ятати, що завжди можна досягти більшого, якщо вірити у себе та працювати над собою. Також не забувайте про своє коріння, свою родину та близьких людей, які завжди підтримають вас у складний момент.

Успіху Вам та найкращі побажання!

Categories: Новини