Конкурс «Майбутнє роботи 2030»

Центр “Розвиток КСВ” спільно з Career Hub впродовж квітня-травня реалізовував конкурс постерів “Майбутнє роботи 2030 в Україні” для виставки Future of Work.

Загалом, на конкурс постерів зареєструвались 156 закладів освіти. До участі долучились заклади освіти з 23 областей України.

Мета конкурсу стало залучення освітніх закладів України до створення авторських яскравих постерів для національної виставки Future of Work. Ця виставка допоможе молоді краще усвідомити, яким буде майбутнє роботи, і дасть можливість в практичному та інтерактивному форматі опинитись в такому майбутньому і зрозуміти, які кроки варто здійснити, щоб підготуватись до цього майбутнього 2030.

Команда ліцею у складі майстра виробничого навчання Назаренка Дмитра Володимировича та учнів групи КОА-160 Понькіної Анастасії та Євтушенко Данила створили авторський унікальний постер про власне бачення майбутнього роботи для одного із запропонованих блоків виставки: «Робоче місце майбутнього».
За результатами конкурсу наш ліцей був нагороджений сертифікатом за активну участь та створення постеру з авторським баченням «Майбутнє роботи 2030».