На базі Закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Запорізький професійний коледж готельно-ресторанного бізнесу» пройшов триденний інтенсив курсу «Бариста».
Учасники відпрацювали практичні навички. Навчились готувати : еспресо, американо, лате, капучино, капуоранж, мокачино, медовий раф, фрапучино, десерт афогато та всі види кавових напоїв. Тепер в арсеналі учасників курсу є навички вміння приготувати каву на будь-який смак, за допомогою професійної кавомашини. Учасники після проходження курсу «Бариста» залишились дуже вмотивовані. Частина з них поділилася , що має мрію розпочати власний бізнес, відкрити кафе чи кав’ярню і ці знання обов’язково будуть корисними та можуть послугувати поштовхом до реалізації задуманого.