20 Жовтня – Міжнародний день кухаря

Щороку 20 жовтня світова спільнота приєднується до святкування Міжнародного дня кухаря (International Chefs Day), який був заснований у 2004 році з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних товариств (World Association of Chefs Societies, WACS). Цей день є приводом відзначити важливість і невтомну працю майстрів кухні, чия праця лежить в основі культури харчування та гастрономії.
Кулінарія — це не просто ремесло, а справжнє мистецтво, що вимагає таланту, креативності, досконалого знання технологій та величезної відданості. Кухарі — це творці, які здатні викликати емоції, навіювати спогади та об’єднувати людей за столом.
В Україні, особливо в умовах повномасштабної війни, свято набуває особливого значення. Військові кухарі щодня, в непростих умовах, забезпечують якісним харчуванням наших захисників та захисниць на передовій та в тилу, виконуючи надзвичайно важливу місію. Їхня праця — це також частина нашої спільної перемоги та турботи. Цього дня заклади громадського харчування та навчальні заклади вітають своїх кулінарів, дякуючи їм за високий професіоналізм, інноваційність та любов до своєї справи.
Ми приєднується до привітань на адресу всіх кухарів та кулінарів.
Бажаємо натхнення для створення нових шедеврів, невичерпної енергії та заслуженої вдячності від кожного, хто скуштує ваші страви!
Зі святом, майстри смаку!

Categories: Новини