Літня практика в Болгарії

Студенти Запорізького коледжу готельно-ресторанного бізнесу, влітку 2024 року, завдяки програмі міжнародного стажування мали можливість пройти практику на курорті Дюні в Болгарії.
Своїми враженнями про насичене подіями минуле літо ділиться студентка коледжу Шпак Марія: “Завдяки програмі міжнародного стажування в коледжі я мала можливість працювати в престижному п’ятизірковому готелі на курорті Дюні.
Протягом трьох місяців я підвищувала фахові компетенції, вдосконалювала свій рівень володіння іноземними мовами, розвивала комунікативні здібності. Я дуже задоволена літньою практикою, адже здобула не тільки досвід, а й нові знайомства, які в майбутньому можуть суттєво вплинути на побудову кар’єрної траєкторії. Після закінчення стажування я отримала величезний досвід роботи в ресторанному бізнесі: приготування різноманітних страв європейської кухні, робота на сучасному обладнанні, які збільшують мої шанси на успішне працевлаштування.
Не слід оминати увагою й те, що всі мої позитивні враження від стажування в Болгарії підкріплені суттєвим фінансовим стимулом. Також у мене з’явилася нагода ще й познайомитися з іншою культурою, традиціями, побутом, вивчити болгарську мову. У свій вільний час я мала змогу відпочивати на морі. По закінченню практики для нас було організовано свято: паті вечірка в ресторані на узбережжі моря.
Я жодного разу не пошкодувала, що вирішила цього літа попрацювати за кордоном. Дуже дякую за цю нагоду коледжу та раджу всім отримати такий досвід”.

Categories: Новини