
Маляренко Владислав«Все своє життя я чомусь уявляв собі, що я стану кухарем і це буде перспективною роботою для мене – так і сталося, моя мрія реалізувалася»

Дворчин ДмитроПрацювати пішов уже після першого курсу, в 15 років. Тоді набивав руку в ресторані «Будьмо». Після другого курсу працював в кафе «Амстердам», на третьому курсі в ресторані «Міміно».

Решедленко АнастасіяЛюбов до Батьківщини, до рідного краю немислима без любові до рідної пісні. Пісня живе духом свого часу, несе в собі його образ, його тривоги і радощі. Вона невіддільна від дум, від боротьби за мир і спокій на землі, від турботи про хліб, про достаток у кожному домі.

Коровін ВладиславЯ з династії кухарів. Навчаючись у ліцеї, вже після першого курсу проходив виробничу практику, працюючи разом з мамою на узбережжі Азовського моря.

Калитка ДмитроМені пощастило – сьогодні я можу похвалитися тим, що в мене є мрія та мета, для досягнення якої я буду працювати, не покладаючи рук, впевнено торувати свій життєвий шлях