зпткл

Герб Запоріжжя
  • Головна
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Адміністратор
    • Касир торговельного залу
    • Продавець продовольчих товарів
    • Продавець непродовольчих товарів
  • Про нас
    • Колектив
      • Адміністрація
      • Викладачі
    • Майстри виробничого навчання
    • Наша історія
  • Абітурієнту
    • Професії
    • Правила прийому
    • Приймальна комісія
    • Перелік документів для вступу
    • Навчання дорослого населення
  • Для учнів
    • Правила внутрішнього розпорядку для учнів (слухачів)
    • критерії з предметів загальноосвітньої підготовки
    • критерії з пофесійно-теоретичної підготовки
  • Методична робота
    • Методичні комісії
      • Міжпредметна методична комісія викладачів професійної підготовки та майстрів виробничого навчання з професій ресторанного господарства.
      • Міжпредметна методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
      • Методична комісія класних керівників
      • Міжпредметна методична комісія викладачів професійної підготовки та майстрів виробничого навчання з будівельних професій.
    • Педагогічна майстерня
    • Інформація для батьків
  • Газета
    • № 3 (48) березень
    • № 2 (47) лютий
    • № 1 (46) січень
    • 2017
      • № 10 (45) грудень
      • № 09 (44) листопад
      • № 08 (43) жовтень
      • № 07 (42) вересень
      • №06 (41) червень
      • №05 (40) травень
      • №04 (39) квітень
      • №03 (38) березень
      • №02 (37) лютий
      • №01 (36) січень
    • 2016
      • №1 (26) січень
      • №2 (27) лютий
      • №3 (28) березень
      • №4 (29) квітень
      • №5 (30) травень
      • №6 (31) червень
      • №7 (32) вересень
      • №8 (33) жовтень
      • №9 (34) листопад
      • №10 (35) грудень
    • 2015
      • №10 (25) грудень
      • №09 (24) листопад
      • №08 (23) жовтень
      • №07 (22) вересень 2015
      • №06 (21) червень 2015
      • №05 (20) травень 2015
      • №04 (19) квітень 2015
      • №03 (18) березень 2015
      • №02 (17) лютий 2015
      • №01 (16) січень 2015
    • 2014
      • № 08 (15) грудень 2014
      • № 07 (14) листопад 2014
      • № 06 (13) жовтень 2014
      • № 05 (12) вересень 2014
      • № 04 (11) квітень 2014
      • № 03 (10) березень 2014
      • № 02 (09) лютий 2014
      • № 01 (08) січень 2014
  • Самоврядування
    • Склад
    • План роботи
    • Акції
  • Контакти

  • Нормативні документи
  • Звіти директора
  • Державні закупівлі

  • Рецепти до свят

                Смачного!

  • Корисні поради

  • Останні новини

    • «Знай і люби свій край»

      «Знай і люби свій край»

    • Писанковий рай

      Писанковий рай

  • Посетителей и просмотров за сегодня


  • ПогодаПрогноз погоды
    Погода в Запорожье

    влажн.:

    давл.:

    ветер:

    Погода в Киеве Погода в Житомире 

    Задать вопрос

    • Графік проведення ЗНО
    • Корисні посилання
    • Пробне ЗНО
    • Процедура реєстрації
    • Характеристика сертифікаційної роботи у 2018 році
    • Критерії оцінювання
    • Апеляції
    • Поради психолога учням
    • Поради психолога батькам
  • Ми в соц . мережах

  • Объявления

  • Рубрики

    • Новости (224)
  • Відео про нас

    • На запах смачного (День відкритих дверей) 15.03.2018
    • Виставка кондитерських виробів у Кельні 29-31.01.2018
    • День відкритих дверей 22.11.2017р
    • Сьел вареник – помог солдату 25.03.2017
    • Семинар педагогов пищевиков 10.11.2016
    • Кулинарный лицей10.12.2014
    • Кулинарный конкурс 18.12.2013
    • день открытых дверей 04.02.2013
    • День учителя 09.10.2012
  • Архивы

  • Ссылки

    • Міністерство освіти і науки України
    • Ми у facebook
    • НМЦ ПТО у Запорізькій області
  • © Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей, 2013-2019 | all right reserved